Otvorenje izložbe “Keramika i meditacija”

2020-11-07T07:49:20+00:00 7. studenoga, 2020.|Aktualni događaji, Izložbe|

Izložba „Keramika i meditacija“ umjetničkog dvojca Sandre Mihaljević i Marijana Bikića otvorit će se u petak, 13.11.2020. u 18.00 sati u Muzeju Ivanić-Grada.

Prema riječima umjetnice, izložena keramika rezultat je jednog slučajnog susreta u vezi gline otprije godinu dana. Suradnja dviju kreativnih energija i različitih osobnosti. Učimo, istražujemo, veselimo se izazovima, nemamo pojma što će biti i što će se kroz nas stvoriti. Otkrili smo da čovjek kroz igru i stvaranje dolazi u stanje mira i radosti. Kakvoća misli koje stalno trpimo u glavi poboljšava se, dolazi humor, prepreke i neuspjesi se slave kao i uspjesi.

Program otvorenja izložbe i svi dodatni sadržaji održat će se na otvorenom, u parku ispred Muzeja.

Ulazak u Muzej i razgledavanje izložbe bit će moguće u manjim grupicama (do 5 ljudi) uz nošenje zaštitnih maski te obaveznu dezinfekciju ruku i poštivanje fizičke distance.

Prilikom otvorenja poštovat će se Preporuke za sprječavanje zaraze COVID-19 tijekom održavanja profesionalnih umjetničkih izvedbi, kulturnih programa i manifestacija o kojima detaljnije možete pročitati ovdje:

https://www.hzjz.hr/…/Preporuke_kulturni_programi_i…

 

Promjena veličine fonta
Kontrast